Започваме работата по нов проект: Teach2Learn

Щастливи сме да споделим, че този месец започваме работа по още един интересен и полезен проект – Teach2Learn – Tools for teaching independent learners, финансиран по програма Еразъм плюс! През следващите три години заедно с партьорите ни от Австрия, България, Испания, Португалия, Люксембург и Турция ще работим за създаването на иновативна методология, интерактивни ресурси и педагогически инструменти, основани на геймификацията, за преподаване и усвояване на умения за четене с разбиране на официалния език в съответната партньорска страна.
 
В рамките на този проект ще предоставим на учители, които работят с ученици от малцинствен, мигрантски или бежански произход от партньорските държави, инструмент за оценка на нуждите от обучение на учителите, програма за обучение, предоставяща умения за преподаване на умения за четене с разбиране на ученици от 2-ри до 4-ти клас, както и интерактивна платформа с практични и лесни за ползване ресурси за учители, родители и ученици. Ще заснемем и качим на платформата база данни от видеоклипове, демонстриращи практическото използване на ресурсите по проекта.
 
Проектът ще помогне на учителите да постигнат високо качество на учебния процес и да подпомагат по-ефективно своите ученици в преодоляване на трудностите в обучението им, като по този начин се повиши мотивацията и успеваемостта им в училище.
 
За повече информация и актуални новини, можете да следите тук:

Нека останем свързани

Оставете ни Ваш контакт за по-улеснено бъдещо сътрудничество

Фондация “Образователно сътрудничество” (ФОС)​

гр. София, ул. “Добруджа” 1, ет.3​

a.portarska@ecf.bg