Включете се в Storytelling camp през октомври!

Каним ви да се включите в нашия Storytelling camp! Международни лектори ще водят работилници, в които ще разкрият тайните в създаването на вълнуващи истории.

 
Ако сте студенти по Журналистика, ПР, Европеистика или сходни специалности в български университети вземете участие в първия Storytelling camp. Събитието ще се състои в Банкя Палас от 23.10 до 27.10.2019.
 
Всички участници ще получат сертификат за преминато обучение и за участие. Местата са ограничени!
 
Всички разходи се поемат от организаторите (транспорт, хотелско настаняване, храна).
 
Как да кандидатствате:
Ако искате да присъствате на първия Storytelling camp, моля, изпратете своята кандидатура (CV и кратко мотивационно писмо на английски език „Защо искам да се присъединя към Storytelling camp 2019“) до 13.10.2019 г. на следния имейл адрес: voxpopuli@abv.bg
 
Ще потвърдим вашето участие до 16.10.2019 г.
 
Събитието се организира в рамките на проект „Кохезионна политика на ЕС в България – Vox populi“.

Информация за проекта:
Проектът „Кохезионна политика на ЕС в България – Vox populi“ е финасиран от ЕС чрез Главна дирекция „Регионална и селищна политика“ с договор №2018CE16BAT126 и е с продължителност 12 месеца.
Той има за цел да подчертае ролята на кохезионната политика на ЕС за устойчиво развитие на всички български региони и да повиши обществената информираност за дългосрочното въздействие на проектите, финансирани от Структурните фондове на ЕС.
Бенефициент по проекта „Кохезионна политика на ЕС в България – Vox populi“ е Юнайтед Партнърс ЕООД в партньорство с фондация „Образователно сътрудничество“.
Повече за проекта, можете да прочетете тук: https://vox-populi.prowly.com/

Нека останем свързани

Оставете ни Ваш контакт за по-улеснено бъдещо сътрудничество

Фондация “Образователно сътрудничество” (ФОС)​

гр. София, ул. “Добруджа” 1, ет.3​

a.portarska@ecf.bg